Ons aanbod

Wij zijn een bruisende organisatie bomvol ideeën! Wij geven workshops voor kinderen, volwassenen, scholen en verenigingen. Meestal werken we vanuit een thema, bijvoorbeeld een kunstenaar, een historische figuur, een fantasie, een sprookje, een gedicht of verhaal. Deze workshops worden ontwikkeld door Pakhuis vol Verhalen en kunnen op maat gemaakt worden.

Daarnaast ontwikkelen wij leerlijnen voor basisscholen en MBO-onderwijs, schrijven en illustreren wij kinderboeken, ontwikkelen wij creatieve projecten op maat en bieden wij kinderfeestjes aan.

Tijdens de workshops werken we met verschillende disciplines. Denk aan tekenen, beeldend schrijven, schilderen, decors bouwen, vormgeven, knutselen, etsen, kleien, schminken, verkleden en poseren voor fotosessies, etc.

Ontdek je talent in Pakhuis vol Verhalen

Iedereen heeft onvermoede talenten! Het leuke is om er zoveel mogelijk te ‘ontdekken’. En dat is nu precies waar het ons om gaat: een ontdekkingstocht in de fantasie. Je werkt met meerdere beeldende disciplines en vanuit verschillende thema’s. Zo kun je je creativiteit ontwikkelen en je fantasie optimaal aanspreken.

Dus een Pakhuis vol Verhalen workshop is niet zo maar een workshop: het is een beleving.

0