Workshops voor kinderen

Wij geven creatieve workshops voor kinderen rondom diverse thema’s. Hierbij valt te denken aan een historische schilder, een boek of een sprookje.

De kinderen komen binnen bij het Pakhuis wat aangekleed is in het thema’s van die workshop en materialen om mee te werken liggen klaar. Vervolgens gaan de kinderen, onder begeleiding, individueel aan de slag. Dit kan zijn met een schildertechniek maar ook met etsen, diverse tekenmethoden, kleien, houtskool, collages maken etc. Vervolgens verkleden de kinderen zich naar het thema en wordt dit vastgelegd door middel van portretfoto’s. De kinderen nemen hun kunstwerken mee naar huis en portretfoto’s worden toegestuurd.

Tijdens de workshop wordt ook buiten gespeeld als het weer het toelaat, geschilderd in de geheime tuin of aardbeien gesnoept. Voor de ochtendgroep: broodje en wat te drinken graag mee! Die nuttigen we dan samen.

De workshops zijn op zaterdagen van 10.00-13.00 uur en van 14.00-17.00 uur en kosten € 11,50 per kind per workshop. 

Elke zaterdag is een feestje! En pas op; wanneer je één keer in het Pakhuis geweest bent wil je elke week! Meld je snel aan via pakhuisvolverhalen@gmail.com want vol is vol.

Klik op de onderstaande links voor voorbeeld van workshops voor kinderen:

0